iunie
21
2019

SĂRBĂTOAREA “CIREŞARUL COPIILOR”

Astăzi curtea instituţiei de educaţie timpurie nr.225 din sectorul Ciocana s-a transformat într-o livadă colorată plină de cireşe…  Cireşele albe,roze,negre,verzi proaspete şi pregătite gustos în diferite delicii de bucătărie şi aranjate frumos pe măsuţele celor 28 de grupe a grădiniţei-creşă trezeau pofta oaspeţilor.  Expoziţii de desene, origame, lucruri brodate, croşetate, pictate şi toate la temă .

A IV ediţie a sărbătorii a avut un succes binemeritat. Cireşica de pe tortă erau chiar picii din grădiniţă, de la 3 până la 7ani.  Îmbrăcați în vestimentaţie la temă cireşelele vii au cântat, dansat, recitat şi pe toţi mult i-au impresionat. Copiii au deprins abilităţi de gospodari şi gospodine. Au avut şi oaspeţi pe potrivă- Şefa DGETS mun.Chişinău dna Rodica Guţu, Şeful DETS s.Ciocana Valeriu Rotaru,un grup de educatori din Piatra- Neamţ, România, masteranzi la UP “Ion Creangă din Chişinău, parteneri în proiectul “Prietenii fără frontieră”. Obiectivul nobil al activităţii a fost donaţiile adresate prin intermediul AO”Viaţa fără leucemie”pentru 2 copilaşi, care luptă cu această maladie şi noi le dorim s-o învingă  cât mai curând.

Astăzi, în cartierul str. Mircea cel Bătrîn a sunat Imnul CIREŞARULUI “ FĂRĂ SOARE, FĂRĂ SOARE NIMENEA NU CREŞTE MARE “şi mai adăugăm de la noi ŞI CU MULTĂ DRAGOSTE.

Bravo dna director Ala VASILACHE !!!