iunie
11
2020

Tabăra de vară on-line ”FANTEZIILE GHIOCELULUI”

      În baza ofertelor lansate de Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului Municipal  Chișinău în sectorul Ciocana, pe perioada lunii iunie își desfășoară activitatea tabăra extrașcolară on-line ”Fanteziile Ghiocelului”, organizată de Centrul de Creație a Copiilor ”Ghiocel”.

      Conform programului taberei,  fiind ghidați de cadre didactice cu experiență în domeniu, copiii sunt antrenați în activități digitale, extrașcolare, interactive. Astfel ei au posibilitatea să-și  continuie acțiunile preferate în diferite domenii, inclusiv cel estetic. Copii își dezvoltă abilitățile și aptitudinile personale în urma treningurilor și activităților prezentate de conducătorii cercurilor, atelierilor.

      Atelierile virtuale își deschid larg ușile pentru amatorii picturii, decorului, muzicii, cântecului, dansului, recitalului etc. Cele mai solicitate din ele sunt : ”Tânărul designer plastician”, conducător Nicoleta Lozovanu; „Arta vorbirii”, conducător Olga Abdulova; ”Engleza veselă”, conducător Lătescu Ana etc.  Rezultatele  activității în cercul virtual sunt lucrările adorabile efectuate de copii  – „înghețata colorată”,” lumea copiilor în culori”,”cântecele copilăriei”, ”muzica –calea luminii”, ”dansul- un drum frumos”, ”micile gospodine”,”arta decorului”etc.

      Activitățile organizate în cadrul taberelor on-line fac parte din continuarea programului de instruire la domiciliu pentru copiii de  5 – 16 ani.  Abilitățile dobândite de copii pe parcursul taberei virtuale le  vor fi de folos în viața cotidiană.

      Aplicarea la formularul de înscriere a copiilor la tabăra virtuală ”Fanteziile Ghiocelului„ este disponibilă la pag.WEB a CCC”Giocel”- ccghiocel.educ.md  sau pag.WEB a DGETS- chisinăuedu.md