iunie
01
2020

1 iunie – „Ziua copilului”

 

 

 

 

1 iunie – „Ziua copilului”, umbrită în acest an de pandemie, pare a fi mai tristă ca niciodată. Totuși copiii așteaptă cu nerăbdare această zi, iar părinții își pun creativitatea în funcțiune, pentru a o face deosebită pentru cei mici.

Copilăria este o lume aparte, plină de lumină și armonie. Copilăria înseamnă zâmbete, vise împlinite, veselie și joacă, bucurie și dragoste.

Copilăria este un dar. Pentru a crește frumos trebuie să citești și să asculți povești, poezii, basme, să cânți și să dansezi, să explorezi și să descoperi, să te joci și să înveți.

Din mesajul de felicitare a ministrului Educației, Culturii și Cercetării, domnul Igor Șarov adresat copiilor: „Astăzi, 1 iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria și copiii, de a le oferi iubirea și aprecierea noastră. Să creșteți la fel de visători, fericiți și sănătoși precum sunteți. Vă doresc să aveți o copilărie frumoasă alături de părinții și bunicii voștri, alături de frații și surorile voastre. Nu uitați să zâmbiți și să vă bucurați zilnic, pentru că alături de voi suntem noi părinții și bunicii voștri„

Copiii sunt centrul Universului.